diumenge, 13 de maig del 2012

"Cuina amb els petits", de Bernadette Theulet-Luzié



"Cuina amb els petits" és un llibre molt bo per a ensenyar a cuinar als nens. L'he agafat a l'escola però és de la biblioteca municipal de Tossa, que de vegades ens deixa llibres per llegir i portar a casa.

És un llibre molt divertit perquè ens ensenya a fer figures molt originals amb el menjar, com ara una casa de llaminadures o un drac aperitiu. La meva mare i jo hem fet la casa de llaminadures, com aquella del conte de  quan erem petits (ja sabeu, aquella de Tom i Guida). Però encara podem fer molts més plats. El proper serà un tren ple de xocolata i llaminadures.





De moment, us enviem la foto de la nostra casa per fer boca.

2 comentaris:

  1. Pero que pinta más buena que tiene esa casita de llaminaduras!!! Compartir en la cocina con mamá (y también con papá, claro!) haciendo éstas recetas es algo muy lindo que genera un ambiente genial!
    Espero que cuando hagas el tren de chocolate nos traigas un pedacito de vagón a Sele y a mi para probarlo... jejee!

    ResponElimina
  2. La veritat és que a mi, com a mama, no m'acaba d'agradar d'aquest llibre que faci tant d'ús de les llaminadures. Penso que igual podrien haver buscat receptes atractives i fàcils de fer però una mica més sanes.
    De fet, per tranquilitzar la consciència, nosaltres no vam comprar el pa de pessic industrial per la caseta, sino que ens vam fer un. Per això la casa té aquesta forma tan curiosa com de dos pisos... no va pujar prou i el vam haver de tallar i montar a trossos! Imaginació al poder!!!

    ResponElimina