divendres, 23 d’abril del 2010

Els valors de la lectura

La  paradeta ha estat tot un èxit !  Un èxit malgrat  la crisi económica.  Ha estat una sortida d'escola ben rodona on  les nenes i els nens,  les mares i els pares, vàrem  poder gaudir  dels llibres en bona companyia i on es va fer palès que el protagonisme del llibre és necessàriamente el protagonisme del lector però també de l'acompanyament, es a dir, tot i que la lectura és un acte individual s'ha de reforçar i induir prèvia i posteriorment com activitat social compartida que transmeti el tresor de la lectura a l'infància. Com el tresor que en un clima d'amistat i valentia  es proposa trobar en Jim, el fill de l'Hostal Benbow, a L'illa del tresor del Robert L.Stevenson. Un protagonisme que ha d'estar present tot l'any i en tot tipus d'activitat.
Tal i com us vàrem anunciar en un comentari anterior, us proposem  ara la següent consulta: Què llibre has adquirit o regalat per Sant Jordi?



Es tracta d'enviar al blog un comentari sobre els llibres que heu rebut, comprat, regalat i compartir amb tot nosaltres les vostres propostes i lectures.