dijous, 26 d’abril del 2012

Diada de Sant Jordi 2012

Quin llibre t'han regalat o has comprat en aquest Sant Jordi?

Pots explicar-nos el que vulguis sobre aquesta diada: com l'has viscut, si has regalat algun llibre especial o t'ho han regalat a tu,  has passejat per la Rambla i t'has trobat amb algun escriptor important? o simplement explicar-nos el que vulguis compartir-nos...

5 comentaris:

  1. soc la selene
    m'agrada sant jordi perque al cole hem menjat xocolatada i ens han llegit contes i m'agrada molt san jordi!!
    la llegenda esta be es divertida!!

    ResponElimina
  2. Doncs mira, aquest S.Jordi no he pogut passejar per la Rambla, però tant se val, he estat tant envoltada de llibre (jjeje) que no ho he trobat a faltar.
    És una festa maca i m'ha sabut greu que a l'escola no s'hagi tornat a organitzar una bona paradeta com fa dos anys...és la idea, el contacte directe dels nens amb els llibres i amb la festa i el de menys és si es treu o no molts diners.

    Però... no us sentio orgullosos/as de que els nostres fills sàpiguen llegim?

    Apa! què m'embolico tota soleta...

    BIBLIOTECA A L'ESCOLA NOVA YA!!!!

    ResponElimina
  3. Comparteixo el sentiment de la Maria. N'hauriem de celebrar amb joia la merevella de veure als nens endinsar-se en la lectura. N'hauria de ser una activitat fixa al calendari de l'Ampa. He trobat a faltar la trobada, el contacte de pares i mares, mestres i nen@s amb els llibres. Ho sento però la disculpa dels diners o del temps no em serveix per justificar el no fer res. N'hi ha fórmules de col·laboració, préstec, intercanvi, book-crossing,etc que permeten no esgotar la festa del llibre en l'únic objectiu de la compra.
    Gabriel

    ResponElimina
  4. Com que estic farta de queixar-me i ja no tinc prou amb el dret a la pataleta, faig proposta constructiva: formem un grup de 3 o 4 pares/mares interessats i amb ganes de fer feina i comencem a preparar ara les activitats del curs vinent al voltant dels llibres.
    Em sembla que podem tenir col.laboració de l'escola i potser podem fer un calendari de coses xules, més enllà de la parada de Sant Jordi.
    Per cert, jo aquest any he tornat a regalar un llibre repetit (si és que no aprendré mai...).

    ResponElimina
  5. después de leer los comentarios, con los que estoy totalmente de acuerdo, me "picó" bastante la idea de que debería ser una actividad fija en el calendario del Ampa y por ese lado se debería de apuntar de aquí en adelante y proponerlo así en la asociación y en el Consell Escolar si es necesario. Porque es muy interesante lo que se puede llegar a organizar, no sólo una parada de libros sino las otras miles de opciones como el préstamo, el intercambio, la lectura de padres a alumnos, en fin... cuestión de ganas!

    ResponElimina