dimarts, 20 d’abril del 2010

[ 22 d'abril ] PARADA DE LLIBRES AL CEIP PERICOT

Per primera vegada tindrem una paradeta per Sant Jordi: esperem que sigui un dia ben rodó i ens acompanyi el  temps i és per això que fem una crida a participar. Com??? Apropant-se a l'escola. Perquè?? Perquè toca i per fer-nos un cop de mà.Com??. Tot comprant llibres en paper i els avantatges que té !... Gaudir de la companyia de nens i professors, tot fent èmfasi en que tots som necessaris a l'escola pública !!
Els diners recaptats serveixen per a activitats de l'AMPA i de l’escola (tallers, festes, extraescolars,...)

7 comentaris:

  1. Jo sóc una mare del cole i penso anar-hi. Qui hagi tingut aquesta idea (qui per primera vegada a l'escola hagi parades de llibres) ha sigut una MAGNÍFICA IDEA que espero es repeteixi any darrera any per S. Jordi.
    Jo també com mare us ANIMO A PARTICIPAR-HI.

    ResponElimina
  2. Sobretot anima't a venir i participar!

    ResponElimina
  3. Us animem a participar-hi !! Els propers dies proposarem al blog la següent consulta adreçada a tothom: Què has comprat/regalat per Sant Jordi?
    Es tracta d'enviar al blog un comentari sobre els llibres que heu comprat/regalat i compartir amb tot nosaltres les vostres propostes i lectures.

    ResponElimina
  4. Voldríeu col·laborar amb nosaltres ?

    ResponElimina
  5. Desde el Ampa, con esta iniciativa queremos aportar nuestro granito de arena, para incentivar a los padres a regalar "Lectura" a sus hijos. Acercar los libros a las familias que vengan a participar...
    Es una idea GENIAL !!!
    Y la hacemos con mucha ilusión...

    ResponElimina