diumenge, 13 de desembre de 2009

Treball col·laboratiu


El treball col·laboratiu sempre ha estat present a les nostres històries favorites.Un seguit d'animals encadenen esforços per tal d'arribar a agafar l'última poma d'un arbre en mig de la neu. Feridum Oral n'ofereix una posada en escena que reflexiona sobre un tema conegut ple d'encertades il·lustracions que destacan el vermell intens de la poma  i el bosc nevat , com ara la  il•lustració de tots els animals dormint a la cova de l’ós després del treball bé fet. D'alguna manera es tracta d'una revisió de temes coneguts que dóna resposta alternativa, entre altres, a  l'envellida interpretació del conte de la cigala i la formiga. L'objectiu comú serveix per a desenvolupar habilitats comunicatives i superar les diferències aparentment insalvables. Mireu sinó aquest enfocament gairebé fotogràfic de l'objectiu a assolir. Una finestra, com una invitació a entrar...

 •  La poma vermella
 •  Oral,Feridum
 • Editorial Editorial Juventud, S.A.
 • Any 2009
 • ISBN 9788426137562

4 comentaris:

 1. El trobo ben maco...!
  De fet, l´hem comprat per a la classe!

  ResponElimina
 2. Doncs molt bé ! Hem coincidit amb la proposta !!Crec que la posada en escena amb grisos i blancs reforça molt el tema de l'objectiu comú (la poma a l'arbre destaca per sobre del paissatge blanc )

  ResponElimina
 3. En aquest grup d'històries de treball col.laboratiu, a mi sempre m'ha agradat molt "De què fa gust la lluna?". N'hi ha una edició maca en Kalandraka.

  ResponElimina
 4. Aquest llibre ja el podeu llegir a les biblioteques públiques de Girona

  ResponElimina