dilluns, 23 de novembre del 2009

Niños y libros, un article de Maruja Torres

De entre los muchos placeres que comporta el privilegio de vivir una jornada como la de hoy desde el otro lado del mostrador, desde el punto de vista de quien escribe, quizá el más exquisito sea el de observar a los niños... El País 23/04/2009 Accedir-hi

1 comentari:

  1. Em sembla unes paraules precioses per part de la Maruja, una dona a la que admiro per moltes raons, bàsicament per que és una dona valenta i amb una personalitat i una sensibilitat vers el mon que és un exemple. Si que sóc capaç d'imaginar-me a la Maruja signat llibres (és el que toca, s'ha de menjar) però atenta sobre tot a el que li envolta, buscant sempre un "destello" especial que la tregui de l'avorriment que deu ser signar i signar durant hores.
    Quan obrseves els nens pot veure allò que descubreix la Maruja, aquesta "pàgina en blanc" que som tots quan són mainada i que se va escribint per la màgia de la imaginació, els llibres, el cinema... Envejo sanament i trobo a faltar ho meravellòs que era el mon quan tenia a les meves mans un nou conte per llegir, quan, ja de més gran disfrutava tant d'una peli que em feia tremolar d'emoció. Al meu fill li dic sovint que té molta, moltíssima sort perquè quan aprengui a llegir i quan es vagi fem gran veurà mons, personatges, èssers meravellosos i que això el farà feliç i li farà ser una bona persona.

    ResponElimina